Banka Credins bank

Dhjetor 26, 2019

Credins mbështet Cmimet KULT

Përgjegjësia Sociale, Optional

Një tjetër përkushtim i Credins Bank në fushës së artit dhe kulturës është edhe mbështetja e realizimit të eventit kulturor “Cmimet Kult”. 78 nominime dhe 15 çmime të mëdha në një natë magjike në edicionin e 15. Credins Bank gjithmonë...

Dhjetor 26, 2019

Credins dhuron gjak

Përgjegjësia Sociale, Optional

Dhurimi i gjakut është një akt human, i cili shpëton jetë njerëzish. Ndaj sot, stafi i Credins Bank ju përgjigj menjëherë thirrjes së Kryqit të Kuq për të dhuruar gjak. Kjo iniciative u perkrah nga shumë punonjës të bankës, të cilet...

maratona e kenges
Korrik 11, 2019

Maratona e Këngës 2019

Përgjegjësia Sociale, Optional

Credins Bank në mbështetje të eventit më popullor dhe më të bukur të stinës së verës ku promovohet arti dhe muzika shqiptare. Të gjithë në shesh, në çdo qytet tek: “Maratona e Këngës 2019”, të shijojmë muzikën më të bukur shqiptare nga...

Credins Bank mbështet Kryqin e Kuq
Mah 29, 2019

Credins Bank mbështet Kryqin e Kuq

Përgjegjësia Sociale

Në datën 28 Maj, në ambientet e Qendrës Sociale të degës Tiranë, u realizua një festë me 50 fëmijë jetimë që jetojnë në komunitet. Falë vullnetarëve të degës dhe bashkëpunimit me Credins Bank, fëmijët festuan, kërcyen dhe kaluan kohë...

Credins mbështet agrobiznesin
Mah 13, 2019

Credins mbështet agrobiznesin

Përgjegjësia Sociale

Credins Bank zhvilloi një takim në qytetin e Roskovecit ku mirëpriti më shumë se 50 fermerë nga Berati, Lushnja, Fieri dhe qytete të tjera të vendit. E pranishme në këtë takim ishte dhe kryetarja e Bashkisë së Roskovecit, Majlinda...

Credins Super Stars
April 9, 2019

“Credins Super Stars”

Përgjegjësia Sociale

Në Credins Bank, cdo punonjës luan një rol të rëndësishëm në suksesin tonë. Përvojat kolektive, idetë dhe puna, janë ato që përbëjnë kulturën tonë dhe drejtojnë të ardhmen e biznesit tonë. Në një intervistë të shkurtër, “Credins...

Starton #YOUARECREDINS
Mars 29, 2019

Starton #YOUARECREDINS!

Përgjegjësia Sociale

Mbi 485 studentë kanë aplikuar për t’u bërë pjesë e programit #YOUARECREDINS të cilët pas një periudhe testimi, vlerësimi në grup dhe intervistash, u finalizua me sukses përzgjedhja e 43 studentëve më të talentuar që do të ndjekin këtë...

PoJuPërÇfarëDoniTëKurseni
Dhjetor 14, 2018

#PoJuPërÇfarëDoniTëKurseni

Përgjegjësia Sociale

31 Tetori është Dita Ndërkombëtare e Kursimeve. Ajo u krijua më 31 tetor 1924, gjatë Kongresit të parë Ndërkombëtar të Bankave të Kursimeve (Shoqata Botërore e Bankave të Kursimeve) në Milano, Itali. Profesori Italian, Filippo Ravizza,...

Revolucioni i Makinave Elektrike
Dhjetor 14, 2018

Revolucioni i Makinave Elektrike

Përgjegjësia Sociale

Shpesh kemi dëgjuar e lexuar për makina elektrike që qarkullojnë nëpër rrugët e globit. Por ishte një kënaqësi sot në mëngjes kur duke pirë kafen e zakonshme në bllok, mu shfaq përpara një Golf 7, 100% elektrik, i branduar me logon e...

credins dhuron
Mars 27, 2018

#CredinsDhuron në Kamëz

Përgjegjësia Sociale

Në kuadër të zbatimt të 17 objektivave për zhvillim të qëndrueshëm, Credins Bank dhuroi për Bashkinë Kamëz 45 pemë kumbulle, duke kontribuar në këtë mënyrë, në shtimin e zonës së gjelbër dhe ofrimin e ambjenteve më të këndshme për...

Dhjetor 22, 2017

#CredinsDHURON në Fushë Krujë

Përgjegjësia Sociale

Nën moton “Stafi i Credins, dhuron ngrohtësi”, banka i është gjendur pranë mbi 40 familjeve më të prekura nga përmbytjet në Fushë Krujë. Iniciativë kjo, e cila vazhdon të tregojë përkujdesjen që Credins Bank ka përkundrejt komunitetit....

Dhjetor 13, 2017

#CredinsDHURON në Fier

Përgjegjësia Sociale

Për dytin vit rradhazi, në kuadër të Përgjegjësisë Sociale dhe përkujdesjes ndaj komunitet, Credins Bank ju gjend pranë familjeve në nevojë. Këte vit, iniciativa e bankës u fokusua në ardhjen në ndihmë të familjeve të prekura nga...

CredinsPranëStudentëve
Nentor 21, 2017

#CredinsPranëStudentëve

Përgjegjësia Sociale

E përditshmja studentore është dinamike; programet mësimore janë sfiduese; format e reja bashkëkohore të leksioneve, seminareve, workshopeve nxisin shpirtin konkurues të të rinjve, imagjinatën e tyre, ambicien dhe dëshirën për sukses....

Credins Bank dhuron
Shkurt 7, 2017

Credins Bank DHURON

Përgjegjësia Sociale

“Credins Bank DHURON” ! Iniciativë kjo, e ndërmarrë nga vetë punonjësit e 57 degëve të Credins bank për tu organizuar dhe për të dhuruar rroba për grupmosha të ndryshme dhe lodra për fëmijët në nevojë që ju dhuruan “Qendrës Kombëtare...

This post is also available in: en

Credins në rrjetet Sociale

Na kontakto

Gjej Degën