International Folk Festival Tirana do të sjellë emocione dhe performanca interesante duke mbledhur bashkë pjesëmarrës nga Shqipëria dhe vende të ndryshme të botës si Turqia, Greqia, Kili, Sllovakia, Ukraina, Azerbajxhani etj. për të performuar.

Një mundësi shumë e bukur për të promovuar artin tonë, por edhe për të mësuar më shumë rreth traditave si dhe kulturës së vendeve të ndryshme në botë.

Credins bank do të mbështesë këtë event të bukur për të sjellë edhe njëherë në fokus artin e bukur të kërcimit si dhe kërcimatarë të talentuar shqiptarë dhe të huaj.

Banka Credins