Merrni vëmendjen që meritoni në segmentin “Elitë” në Credins Bank.

“Elite Member” është një segment i veçantë klientësh individë në Credins Bank i cili ka për qëllim të promovojë ata individë të cilët përfaqësojnë potencial bashkëpunimi në të ardhmen për shkak të pozicionimit të tyre social, institucional dhe gjithashtu kanë marrdhënie të ngushta biznesi me bankën.

Avantazhet

 • Ekskluzivitetin në përdorimin e kartës MASTERCARD GOLD
 • Staf i dedikuar për shërbimin bankar.
 • Një paketë produktesh të konceptuara për segmentin Elitë.
 • Asistence e shpejtë dhe efektive në rast emergjence.
 • Sportele VIP për të kryer transaksione në mënyrë Prioritare.

MASTERCARD GOLD

Kjo kartë është e dizenjuar për segmentin Elitë dhe ofrohet në monedhën Euro. Karta e kreditit Mastercard Gold ju siguron standartin e dëshiruar për pagesa/blerje online,POS apo tërheqje në ATM etj.

Avantazhe dhe karakteristika

 • Pajisje me “Mastercard Gold” që ju identifikon si klient i kategorisë Elitë.
 • Karta ofrohet me një limit automatik kredie në Mastercard Gold në kartën tuaj deri 1.000 Euro (njëmijë euro) që mund të rritet në varësi të kërkeses tuaj.
 • Ju përfitoni një Policë “Sigurimi Jeta dhe Shëndeti në Udhëtim” 1 vjeçare FALAS me rinovim automatik të lidhur me kartën Mastercard Gold.
 • Në rast humbje apo vjedhje aktivizohet procedura e zëvendesimit të kartës në rast emergjence që ju siguron afate optimale në rimarrjen e kartës apo aksesit në Cash.
 • Fale funksionit Contactless, shijoni shpejtësinë e transaksioneve pa pasur nevojë për funksionin PIN për transaksione nën 40 Euro.

Siguria

Falë pranisë së mikroçipit, Karta e Parapaguar është akoma më e mbrojtur nga  mashtrimet dhe klonimi. Si rregull, në momentin që do të bëni një blerje, do t’ju kërkohet të shkruani kodin PIN për të përfunduar transaksionet për shumat mbi 40 €. Transaksionet tuaja online bëhen akoma më të sigurta me modelet e sigurisë Mastercard SecureCode dhe Verified by VISA (VBV). Ju gjithmonë keni një nivel shtesë të sigurisë në sajë të një fjalëkalimi që ju zgjidhni dhe që do të kërkohet në kohën e blerjes nga dyqanet online. Lexoni më shumë këtu. Në rast të humbjes ose vjedhjes së kartës suaj:

 • Bllokoni atë sa më shpejt të jetë e mundur duke telefonuar numrat: 0800 22 73 ose +355 4 2274 777.
 • Paraqituni në degën më pranë jush, raportini vjedhjen/humbjen e kartës dhe kërkoni një kartë të re.

 

Termat dhe kushtet

Credins Online

Aksesoni llogarinë 24/7 nga celulari apo kompjuteri juaj! Credins Online ofron komoditet dhe siguri për individët, klientë të Credins Bank.

Lexo më shumë Read More

Fondi i Investimeve Credins Premium

Në Credins bank ju japim mundësi për të investuar në Fondin e Investimit Credins Premium, duke ju ofruar zgjidhje per investimet tuaja.

Lexo më shumë Read More

Depozita Kalendarike

Depozita Kalendarike është një plan kursimi i krijuar për t’ju përshtatur kërkesave...

Lexo më shumë Read More

Na kontakto

[contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
Banka Credins