Pranë sporteleve tona ju mund të kryeni një gamë të gjerë pagesash duke filluar nga:

Pagesat utilitare

Pagesa për energjinë elektrike.
Pagesa për telefoninë fikse.
Pagesa për telefoninë celularë.
Pagesa për gjobat e automjeteve policisë rrugore dhe bashkiake.
Garanci bankare për ambasada, gjykata, etj.
Pagesa të studenteve ndaj fakulteteve.

Nese jeni titular i një llogarie në Credins ju mund të kryeni gjithashtu dhe pagesa utilitare automatike.

Dokumentacioni për pagesa utilitare automatike:

– Faturë të pagesës utilitare

– Autorizim për ekzekutimin e DD ose Standing Order

Përfitoni nga lehtësia e kryerjes së pagesave Online me tarifa preferenciale fale platformës Credins Online.

 

Na kontakto

[contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
Banka Credins