Më mirë, më lirë!

Nëse merr pagën në bankën Credins, tashmë ke shumë përfitime. Një shportë me produkte dhe shërbime bankare krijuar enkas për ty! Eja në bankën tënde. Pranë teje për çdo gjë që të duhet.

 

Merr njëren nga dy paketat. Zgjidh çfarë të përshtatet.

ShërbimetSherbime pa komisionPaketa PAGA BAZE 100 lekë/ muajPaketa PAGA PLUS 150 lekë/ muaj
Llogari RrjedhëseShuma minimale për çelje/Teprica minimale në llogari  1,300 leke (13 Euro)  
Celje dhe mirëmbajte llogari page  
Xhirim periodik nga llogaria e Pagës  
KartatLëshim dhe riprintim Kartë Debiti  
Credins OnlineDebitim Direkt për Pagesë Utilitetesh  
InformimeSMS dhe njoftime në Credins Online  
FinancimeAplikim Overdraft   
Normë Interesi Overdraft 1 % më lirë   
Kredi Konsumatore 1 % më lire   

 

Apliko tani!

CAPTCHA image

Kjo na ndihmon të parandalojmë mesazhet e padëshiruara, faleminderit.

Na kontakto

[contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
Banka Credins