Te Nderuar Kliente

Qëllimi kryesor i Credins Bank është të ofrojë shërbime të shkëlqyera për klientët dhe ndërtimin e një ambienti të shëndoshë biznesi me njerëz, asete duke promovuar vlera të shkëlqyera. Kërkoni kushte pune duke klikuar në vijim:


Termat dhe Kushtet Individë

Termat dhe Kushtet Subjekte

Termat dhe kushtet E banking

Kushtet e Kartave

Interesat e Depozitave

Fjalor i kushteve të standardizuara të shërbimeve më përfaqësuese të lidhura me një llogari pagese

Dokument që përmban informacion mbi tarifat

Tarifat për dërgesat nga Shqipëria nëpërmjet Moneygram

Na Kontakto

[contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
Banka Credins