Cili është misioni ynë?

Misioni i Bankës Credins është të ofrojë një shërbim bankar dhe financiar të shkëlqyer dhe të ndërtojë një biznes me njerëz, asete dhe vlera të shkëlqyera. Duke qenë se misioni është t’u japi përparësi klientëve, ne jemi të bindur se aktiviteti ynë, duhet të përqëndrohet në arritjen e këtij rezultati, bazuar mbi vlerat dhe parimet tona. Jo më kot dhe slogani i Bankës Credins është “Ne flasim gjuhën tuaj”, sepse Banka i kushton rëndësi të veçantë krijimit të urave të komunikimit sa më efikas me klientin, duke e vendosur ate, gjithmonë në plan të parë.


Parimet e Biznesit:

  • Shoqëri e orientuar drejt klientëve
  • Punojmë për aksionerët tanë
  • Procedura fleksibël dhe përshtatje në aktivitetin bankar
  • Ndërtim i një kulture të shkëlqyer, motivuese dhe fituese


Na kontakto

[contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
Banka Credins