Kursi i Këmbimit | Këmbimi valutor | Credins Bank Kursi i Këmbimit – Credins Bank

Kursi i Këmbimit

Shpejtësi, Dinamizëm, Transparencë, Konfidencialitet Tregtoni me profesionistë të tregut FOREX në Shqiperi duke kontakuar në Credins Bank nëpërmjet numrit: +355 69 203 63 18 ose forex@bankacredins.com Shuma minimale për këmbime direkt është 50.000 EURO ose ekuivalenti i saj. Ofrohen Kurse preferenciale këmbimi valutor jo vetëm kundrejt monedhes LEK, por edhe për ciftet e monedhave të huaja. Ju mundësojmë kryerje këmbimesh valutore 24 Orë nëpërmjet shërbimit FOREX ORDER.

Tregtimi i monedhave

Përfitime të shumta nga luhatshmëria e tregut valutor botëror duke aplikur marzhe të vogla në kuotimet e kurseve të këmbimit. Ofrojmë mundësi veprimi në të gjithë rrjetin e degëve të Credins Bank. Aplikimin e kurseve preferenciale të këmbimit valutor do ta gjeni edhe në shërbimin Credins Online. Tashmë, në Credins Bank, ju mund të kryeni këmbime dhe në monedhën kineze Renminbi CNY. Veprime në llogari me llogari dhe me fonde cash në monedhat: LEK, EUR, USD, GBP, CHF, CAD, AUD, JPY, CNY, XAU

Tabela e monedhave

Përditësuar më 2021/04/16

Valuta Blerje Shitje
USD 100.3 105.3
EUR 121.5 126.5
GBP 138.6 143.6
CHF 109.1 114.1
CAD 79.7 84.7
AUD 77 82
JPY 0.929 0.959
CNY 13.3 18.3
XAU 5300 7200

Llogaritni

Shkembim

=

Obligacionet Reference

Tabela e Obligacioneve

Përditësuar më 2021/04/16

ISIN Dt. Maturimi Blerje Shitje Date valute
AL0043NF3Y22 27.02.22 2.32% 1.77% 13.04.21
AL0044NF3Y23 26.02.23 2.75% 2.20% 13.04.21
AL0035NF5Y23 19.07.23 3.50% 2.43% 13.04.21
AL0036NF5Y24 30.01.24 3.16% 2.66% 13.04.21
AL0045NF3Y24 23.02.24 3.00% 2.70% 13.04.21
AL0037NF5Y25 26.03.25 3.67% 3.37% 13.04.21
AL0038NF5Y26 26.03.26 3.82% 3.52% 13.04.21

Na kontakto

[contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
Banka Credins