Kursi i Këmbimit

Shpejtësi, Dinamizëm, Transparencë, Konfidencialitet Tregtoni me profesionistë të tregut FOREX në Shqiperi duke kontakuar në Credins Bank nëpërmjet numrit: +355 69 203 63 18 ose forex@bankacredins,com. Shuma minimale për këmbime direkt është 50.000 EURO ose ekuivalenti i saj. Ofrohen Kurse preferenciale këmbimi valutor jo vetëm kundrejt monedhes LEK, por edhe për ciftet e monedhave të huaja. Ju mundësojmë kryerje këmbimesh valutore 24 Orë nëpërmjet shërbimit FOREX ORDER.

Tregtimi i monedhave

Përfitime të shumta nga luhatshmëria e tregut valutor botëror duke aplikur marzhe të vogla në kuotimet e kurseve të këmbimit. Ofrojmë mundësi veprimi në të gjithë rrjetin e degëve të Credins Bank. Aplikimin e kurseve preferenciale të këmbimit valutor do ta gjeni edhe në shërbimin Credins Online. Tashmë, në Credins Bank, ju mund të kryeni këmbime dhe në monedhën kineze Renminbi CNY. Veprime në llogari me llogari dhe me fonde cash në monedhat: LEK, EUR, USD, GBP, CHF, CAD, AUD, JPY, CNY, XAU

Tabela e monedhave

Përditësuar më 2024/06/21

ValutaBlerjeShitje
USD91.496.4
EUR98.2103.2
GBP116.7121.7
CHF102.7107.7
CAD65.170.1
AUD59.364.3
JPY0.5600.610
CNY1116
XAU64008400

Llogaritni

Shkembim

=

Obligacionet Reference

Tabela e Obligacioneve

Përditësuar më 2024/06/21

ISINDt. MaturimiBlerjeShitjeDate valute
AL0039NF5Y2725.03.275.10%4.80%
AL000A3LUHP123.02.274.80%4.50%
AL000A3LDG8413.02.285.10%4.80%
AL000A3LTAW426.01.295.50%5.20%

Na kontakto

[contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
Banka Credins