Mission Mission – Credins Bank

What is our Mission?

Credins Bank's mission is to deliver excellent banking and financial services building a sound business environment with people, assets by promoting excellent values. As our mission is to put clients in the first place, we are confident that our activity focuses on achieving this outcome, based on our set of core values and principles. Credins Bank slogan is not by chance "We Speak Your Language", we dedicate significant importance to building efficient communication bridges with our clients, base by always putting our clients in the first place.


Business principles:

  • A client oriented company
  • We remain dedicated to our shareholders
  • Flexible procedures in harmonisation with the banking activity
  • Building an impeccable, motivating and winning culture


Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Na kontakto

[contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
Banka Credins