“Qendra Rinore Lëvizëse”, është projekti më modern për të rinjtë mbi edukimin digjital, financiar dhe atë teknologjik.

Kjo eksperiencë do të zhvillohet nga profesionistë të fushave përkatëse, të cilët do të asistojnë me prezencën e tyre në çdo shkollë të Shqipërisë.

Ky projekt vizionar në zhvillim të rinisë shqiptare është mundësuar edhe nga Credins bank.

Përmes programeve me larmi informacionesh, tashmë gjithkush do të ketë shansin të shkëmbejë eksperienca unike!

Banka Credins