Credins në ndihmë të shtëpisë së të moshuarve Kavajë

Credins Bank, në kuadër të përgjegjësisë sociale dhe përkujdesjes ndaj komunitetit, zhvilloi ditën e djeshme një vizitë në “Shtëpinë e të Moshuarve” të qytetit të Kavajës. Gjatë këtij takimi Credins Bank kontribuoi me një ndihmë të vogël në permirësimin e kushteve të jetesës së banorëve të qendrës për të shtuar sadopak gëzim në përditshmërinë e tyre.

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

Shyqyri Dura, Analist Kredie Agro në Credins Bank, i shpallur Credins Super Star për performancë të shkëlqyer gjatë muajit Qershor, ndan me ne çelësin e suksesit në punën e tij të përditshme. – “Celësi i suksesit në punën time qëndron tek organizimi mjaft i mirë. I qartë për objektivat e vendosura, e filloj diten me një axhendë të caktuar takimesh. Përpiqem të ndërtoj marrëdhenie të besueshme me cdo klient ekzistues ose të ri të bankës që në momentin që e pershendes. Përpiqem të komunikoj thjesht duke identifikuar nevojat që mund të ketë dhe duke e informuar për përfitimet që ka një produkt i bankës për të. Mbi të gjitha, ndërtoj marrdhënie afatgjatë dhe të personalizuar për të patur një klientelë sa më besnike, të cilat më shërbejnë për të gjeneruar klientë të rinj potencialë për bankën”.

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Na kontakto

Gjej Degën