Me energji super dinamike dhe me një lojë brilante, vajzat e ekipit të basketbollit fituan denjësisht kupën e Ligës Unike. Pasionante në lojë, vajzat e Partizanit treguan dominancën e tyre, për të mbajtur tashmë titullin e kampioneve. 

Credins Bank është një nga mbështetësit kryesorë të skuadrës Partizani dhe shumë aktiviteve të tjera sportive, duke qenë gjithmonë promotori i vlerave për të rinjtë.

Banka Credins