Edhe këtë vit kemi vazhduar të jemi prezent në panairin që ka në fokus agrobiznesin. Me bankën tonë lëvizëse, mirëpritëm të gjithë klientët e këtij sektori për ti informuar mbi mbështetjen dhe bashkëpunimin tonë. I informuam mbi lehtësirat që ne ofrojmë për kredine agro deri në 3 milion lekë, si dhe mbi shumë avantazhe të tjera.

Credins Bank – Në suport të agrobiznesit dhe prodhimeve vendase.

Edhe këtë vit kemi vazhduar të jemi prezent në panairin që ka në fokus agrobiznesin. Me bankën tonë lëvizëse, mirëpritëm të gjithë klientët e këtij sektori për ti informuar mbi mbështetjen dhe bashkëpunimin tonë. I informuam mbi lehtësirat që ne ofrojmë për kredine agro deri në 3 milion lekë, si dhe mbi shumë avantazhe të tjera. Le të ushqehemi shëndetshëm duke mbështetur iniciativën e rëndësishme të të konsumuarit të produkteve vendase qe prodhohen me aq dashuri nga çdo fermer.

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins