Credins Bank gjithmonë në mbështetje të artit dhe kulturës! Vëmendja ndaj artistëve shkon këtë herë në qytetin e Lezhës. Për herë të parë 10 vjeçarja Anamaria Prendi, solli në skenën e Qendrës Kulturore të Fëmijeve në Lezhë klasikët e njohur botëror duke marrë dhe duartrokitjet e publikut. Ndrec Pema, drejtori i degës Credins në Lezhë, thekson se misioni i bankës më të rëndësishme në vend vazhdon për të mbështetur talentet e reja në art.

Credins Bank gjithmonë në mbështetje të artit dhe kulturës! Vëmendja ndaj artistëve shkon këtë herë në qytetin e Lezhës. Për herë të parë 10 vjeçarja Anamaria Prendi, solli në skenën e Qendrës Kulturore të Fëmijeve në Lezhë klasikët e njohur botëror duke marrë dhe duartrokitjet e publikut. Ndrec Pema, drejtori i degës Credins në Lezhë, thekson se misioni i bankës më të rëndësishme në vend vazhdon për të mbështetur talentet e reja në art.

Credins Bank
Ne flasim gjuhën tuaj!

Banka Credins