Nëse ju pëlqen kreativiteti dhe keni shpirtin e garës, është koha për të shpalosur talentin tuaj në konkursin “Mbro paratë e tua, siguro të ardhmen tënde”.

Në Javën Globale të Parasë, në datat 18-24 mars, do të zhvillohet një konkurs i hapur ku ftohen nxënësit e klasave të katërta të marrin pjesë për të shprehur potencialin e tyre. Nën organizimin dhe kujdesin e Banka e Shqipërisë dhe Shoqata Shqiptare e Bankave – AAB, ky konkurs synon të rrisë ndërgjegjësimin mbi administrimin e parasë te brezat e rinj.

Credins bank do të vlerësojë 3 punimet më të mira, për të cilat do të jepen edhe çmime.

Nxitoni, gara tashmë ka filluar!

Banka Credins