Credins Bank vazhdon udhëtimin nëpër Shqipëri për promovimin e bankës lëvizëse dhe mbështetjen e Agroturizmit.

Eventi u organizua të hënën më 18 Qershor 2019 në ambientet e Agroturizëm “Huqi”, Gjiri Lalzit, Tiranë. Këtë herë jemi partnerë kryesore në seminarin “Zhvillimi rural përmes mbështetjes së Agroturizmit", në bashkëpunim me Ministrinë e Bujqësise dhe Zhvillimit Rural, Universitetin e Firenzes dhe Universitetin Bujqësor të Tiranës. Fermerët e zonës u njohën me potencialet e mëtejshme të zhvillimit të Agroturizmit në Shqipëri, me modelet më të mira të zhvillimit të këtij lloji biznesi në Toskanë dhe mbi të gjitha me suportin që Credins Bank i ofron fermerëve dhe kujtdo që kërkon të investojë në këtë segment, përmes skemave mbështetëse për agroturizmin. Credins Bank Ne flasim gjuhën tuaj.

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

Shyqyri Dura, Analist Kredie Agro në Credins Bank, i shpallur Credins Super Star për performancë të shkëlqyer gjatë muajit Qershor, ndan me ne çelësin e suksesit në punën e tij të përditshme. – “Celësi i suksesit në punën time qëndron tek organizimi mjaft i mirë. I qartë për objektivat e vendosura, e filloj diten me një axhendë të caktuar takimesh. Përpiqem të ndërtoj marrëdhenie të besueshme me cdo klient ekzistues ose të ri të bankës që në momentin që e pershendes. Përpiqem të komunikoj thjesht duke identifikuar nevojat që mund të ketë dhe duke e informuar për përfitimet që ka një produkt i bankës për të. Mbi të gjitha, ndërtoj marrdhënie afatgjatë dhe të personalizuar për të patur një klientelë sa më besnike, të cilat më shërbejnë për të gjeneruar klientë të rinj potencialë për bankën”.

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Na kontakto

Gjej Degën