Credins Bank mbështeti Universitetin e Arteve duke sponsorizuar aktivitetin kushtuar 100 Vjetorit të lindjes së kompozitorit tonë të madh Prenkë Jakova. Teatri i Operas e Baletit ka shpallur 2017-ën, vitin e kompozitorit Prenk Jakova, pasi ky vit, përkon me 100-vjetorin e lindjes së Artistit të Popullit. Credins është partner dhe bashkëpunëtor në iniciativa të tilla të cilat promovojnë artin Shqiptar.

Banka Credins