Credins mbështet Cmimet KULT

Një tjetër përkushtim i Credins Bank në fushës së artit dhe kulturës është edhe mbështetja e realizimit të eventit kulturor “Cmimet Kult”. 78 nominime dhe 15 çmime të mëdha në një natë magjike në edicionin e 15. Credins Bank gjithmonë në mbështetje të artit dhe kulturës.

Credins në rrjetet Sociale

Na kontakto

Gjej Degën

Banka Credins