“Artistët për artistët” – në një event të bukur dhe sensibilizues për Ukrainën!

Me pjesëmarrje të artistëve virtuozë shqiptarë si Genc Tukiçi, Klodjan Kaçani, Ramona Tullumani e muzikantëve të talentuar nga Ukraina si Mykhailo Malafii, Vitaliy Kovalchuk dhe dirigjent Leonardo Quadrini, vjen koncerti i paharruar muzikor dhe historik, ditën e dielë, datë 18 Shtator në Teatrin e Operas dhe Baletit.

Credins Bank përherë në mbështetje të artit dhe artistëve.

Banka Credins