Credins Bank vlerësohet me çmimin “Banka e Vitit 2014”

Credins Bank është vlerësuar me çmimin “Banka e Vitit 2014” për ecurinë dhe arritjet financiare dhe kontributin që ka dhënë në ekonominë Shqiptare. Në një mbrëmje gala të organizuar me pjesëmarrje të gjerë nga biznesi shqiptar, biznesi huaj, trupit diplomatik si edhe kabineti qeveritar, çmimi “Banka e Vitit 2014” iu dorëzuar Drejtorit të Përgjithshëm z. Maltin Korkuti nga Dhoma e Tregtise dhe Industrisë Tiranë.

Credins në rrjetet Sociale

Na kontakto

Gjej Degën

Banka Credins