“Credins Super Stars”

Në Credins Bank, cdo punonjës luan një rol të rëndësishëm në suksesin tonë. Përvojat kolektive, idetë dhe puna, janë ato që përbëjnë kulturën tonë dhe drejtojnë të ardhmen e biznesit tonë.

Në një intervistë të shkurtër, "Credins Super Stars" nga viti 2018 ndajnë përvojën e tyre.

Credins në rrjetet Sociale

Na kontakto

Gjej Degën

Banka Credins