Inagurohet sot “Parku-Smart Credins”, si një projekt i veçantë për kryeqytetin e Tiranës. Me një dizajn modern, parku do të ofrojë internet falas (free wi-fi) dhe mundësinë e karikimit të telefonit. Në bashkëpunim edhe me Bashkinë e Tiranës, janë mbjellë 20 pemë, për t’i shtuar kështu kryeqytetit më shumë gjelbërim.

Banka Credins