Credins Bank mbështet "Maratonën e Jetës". Së bashku kundër kancerit të gjirit. Credins Bank mbështet “Maratonën e Jetës”. Së bashku kundër kancerit të gjirit. – Credins Bank

Credins Bank vazhdon të mbështesë iniciativat sensibilizuese që kanë për qëllim ndërgjegjësimin e komunitetit që na rrethon. Këtë herë banka ka mbështetur projektin “Maratona e Jetës” me qëllim ndërgjegjësimin e të gjitha grave mbi rëndësinë e parandalimit të kancerit të gjirit.

Credins Bank ka qenë dhe do të vazhdojë të jetë aktive për realizimet e projekteve që kanë qëllim përmirësimin e jetesës dhe kundrejt çështjeve me rendësi të veçantë social

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins