Credins mbështet "ASEF 2020" Credins mbështet ”Albanian Science dhe Engineering Fair 2020” – Credins Bank

Më 15 dhe 22 Shkurt, në Kolegjin Turgut Ozal u organizua ”Albanian Science dhe Engineering Fair 2020”. Kategoritë e shumëllojshme, si shkenca natyrore, linguistikë, dizanj webi, filma të shkurtër, robotikë etj ishin projektet inovative të ndërtuara me shumë dashuri dhe pasion nga nxënësit të prezantuara në këtë panair të shkencës.

Më 15 dhe 22 Shkurt, në Kolegjin Turgut Ozal u organizua ”Albanian Science dhe Engineering Fair 2020”.

Kategoritë e shumëllojshme, si shkenca natyrore, linguistikë, dizanj webi, filma të shkurtër, robotikë etj ishin projektet inovative të ndërtuara me shumë dashuri dhe pasion nga nxënësit të prezantuara në këtë panair të shkencës.

1700 nxënës morën pjesë në ASEF 2020

1000 projekte të prezantuara

280 anëtarë të jurisë vlerësuan projektet e nxënësve dhe shpallën fituesit e këtij eventi duke dhënë medaljet përkatëse.

Shpresojmë ti shohim këta fitues në majat më të larta të shkencës nëpër botë.

Credins bank ishte sponsor i përgjithshëm i këtij eventi fantastik duke mbështetur zhvillimin e arsimit në Shqipëri dhe inovacionin tek brezat e rinj.

Credins Bank Përgjegjsia Sociale
Credins Bank Përgjegjsia Sociale

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins