Credins mbështet Tirana Parfum Credins mbështet Tirana Parfum – Credins Bank

Credins mbështet Shoqaten Kulturore “Kulture pa Kufi-Egnatia” në organizimin e eventit kulturoro-artistik “Kastriot Tusha & Ardian Trebicka-Tirana Parfum-100 vjet Live Show TV”.  Një event i cili do të sjellë për publikun interpretimin e këngëve të krijuesve dhe interpretëve të muzikës shqiptare të viteve 50-60.

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins