Credins mbështet Albania Open 2020 Credins mbështet Albania Open 2020 – Credins Bank

Edicioni i 21 i Aeronautikës, Albania Open i zhvilluar në Vlorë, u mbyll me një ceremoni ku u dhanë edhe çmimet për fituesit e këtij evenimenti. Në këtë kampionat morën pjesë rreth 30 sportistë nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia e Veriut, ndërkohë që nuk është më një risi as pjesëmarrja e sportisteve femra.

Edicioni i 21 i Aeronautikës, Albania Open i zhvilluar në Vlorë, u mbyll me një ceremoni ku u dhanë edhe çmimet për fituesit e këtij evenimenti. Në këtë kampionat morën pjesë rreth 30 sportistë nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia e Veriut, ndërkohë që nuk është më një risi as pjesëmarrja e sportisteve femra.

Aeronautika tashmë është një disiplinë sportive që është kthyer në një traditë, në të njëjtën kohë është edhe një promovuese e mirë për turizmin në vendin tonë.

Mbështesim çdo iniciativë që nxit e motivon një jetë më aktive e të larmishme.

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins