Credins sponsorizon ceremoninë e diplomimit në Universitetin e Durrësit ”Aleksandër Moisiu”

Në një atmosferë ndricuese dhe plot emocion u realizua ditën e premte ceremonia e diplomimit të studentëve të Universitetit të Durrësit "Aleksandër Moisiu".
Credins Bank si sponsor kryesor i kësaj ceremonie i uron suksese të sapo diplomuarve duke shprehur kështu gjithnjë e më shumë mbështetjen ndaj institucioneve të arsimit dhe studentëve.
“Një milion ëndrra janë gjithcka do të na duhet,… për botën që duam të ndërtojme” ky ishte slogani i gjeneratës së re të studentëve në këtë eveniment.
Credins Bank gjithmonë në mbështetje të ëndrrave tuaja, sepse ne flasim gjuhën tuaj!

Credins në rrjetet Sociale

Na kontakto

Gjej Degën

Banka Credins