Shqipëria është një nga prodhuesit më të vjetër të verës në Evropë, e njohur për disa varietete të rrushit si: Kallmeti, Shesh, Debin, Vranac, Vlosh etj. Shumë kantina shqiptare janë bërë të famshme në rajon për cilësinë e lartë të verës që ofrojnë dhe i kanë transformuar kantinat e tyre në ture për vizitorët vendas dhe të huaj. Bashkë me procesin e bërjes së verës, secili mund të shijojë një gotë verë, shoqëruar me djathërat më të mirë shqiptarë dhe ullinjtë vendas.

Nën tingujt e muzikës  dhe mes miqsh të mirë le ta kthejmë Verën në Kryefjalën e kësaj dite, duke promovuar prodhimin vendas të mbi 30 kantinave më të mira shqiptare.

Credins Bank është gjithmonë në mbështetje të prodhuesve vendas, fermerëve dhe eventeve të veçanta që promovojnë dhe mbajnë lart traditën e bukur shqiptare.

Banka Credins