Credins Bank si gjithmonë në mbështetje të artit dhe kulturës!

Këtë herë jemi në Korcen tonë të dashur që nën tingujt e bukur të MIK festival do na shijojë dhe më shumë duke zbukuruar mbrëmjet tona të verës për 5 netë me radhë nga data 24 Korrik deri në 29 Korrik.

Koncerte, ekpozita, DJ, flamengo, serenata, balet dhe këngëtarë me famë nderkombëtare do performojnë për të gjithë ju që jeni ose do shkoni në Korcë për të ndjekur nga afër muzikalitetin e këtij eventi.

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

Shyqyri Dura, Analist Kredie Agro në Credins Bank, i shpallur Credins Super Star për performancë të shkëlqyer gjatë muajit Qershor, ndan me ne çelësin e suksesit në punën e tij të përditshme. – “Celësi i suksesit në punën time qëndron tek organizimi mjaft i mirë. I qartë për objektivat e vendosura, e filloj diten me një axhendë të caktuar takimesh. Përpiqem të ndërtoj marrëdhenie të besueshme me cdo klient ekzistues ose të ri të bankës që në momentin që e pershendes. Përpiqem të komunikoj thjesht duke identifikuar nevojat që mund të ketë dhe duke e informuar për përfitimet që ka një produkt i bankës për të. Mbi të gjitha, ndërtoj marrdhënie afatgjatë dhe të personalizuar për të patur një klientelë sa më besnike, të cilat më shërbejnë për të gjeneruar klientë të rinj potencialë për bankën”.

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Na kontakto

Gjej Degën