MIK festival, Korce Credins Bank as always supports art and culture! – Credins Bank

This time we are in our lovely city of Korca, which we shall enjoy even more under the wonderful sounds of MIK festival that will make our summer evenings even more amazing and majestic for 5 nights, from July 24th to July 29th.

This time we are in our lovely city of Korca, which we shall enjoy even more under the wonderful sounds of MIK festival that will make our summer evenings even more amazing and majestic for 5 nights, from July 24th to July 29th.

Concerts, exhibitions, DJs, flamengo, serenades, ballets and internationally famous singers will perform for all of you who are or will visit Korca to closely enjoy the musicality of this event

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins