Maratona e “Këngë Moj” ishte në Vlorë, duke sjellë një spektakël të mrekullueshëm me artistët më të njohur të muzikës shqiptare.

Kjo mbrëmje e këndshme e zbukuroi më shumë atmosferën e këtij qyteti magjik, në këtë stinë të bukur vere.

Banka Credins është gjithmonë pranë artit dhe artistëve të talentuar shqiptarë.

Banka Credins