Credins Mbështet Kampionatin e dytë Internacional të Taekwondo

Credins Bank është gjithmonë në mbështetje të aktiviteteve sportive dhe atyre kulturore. Ditën e shtunë datë 25 Maj 2019 pranë Parkut Olimpik "Feti Borova" ish kompleksi Dinamo u mbajt Kampionati i dytë Internacional i Taekwondo, ku morën pjesë fëmijë të grupmoshave të ndryshme. Credins Bank si partnere kryesore e organizimit të këtij kampionati përcjell gjithmonë e më shumë mesazhin se përkrahja e aktiviteteve të tilla rrit sensibilizimin e gjithë shoqërisë në rëndësinë dhe domosdoshmërinë e organizimit të aktiviteteve sportive sidomos në grupmoshat e reja.

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

Shyqyri Dura, Analist Kredie Agro në Credins Bank, i shpallur Credins Super Star për performancë të shkëlqyer gjatë muajit Qershor, ndan me ne çelësin e suksesit në punën e tij të përditshme. – “Celësi i suksesit në punën time qëndron tek organizimi mjaft i mirë. I qartë për objektivat e vendosura, e filloj diten me një axhendë të caktuar takimesh. Përpiqem të ndërtoj marrëdhenie të besueshme me cdo klient ekzistues ose të ri të bankës që në momentin që e pershendes. Përpiqem të komunikoj thjesht duke identifikuar nevojat që mund të ketë dhe duke e informuar për përfitimet që ka një produkt i bankës për të. Mbi të gjitha, ndërtoj marrdhënie afatgjatë dhe të personalizuar për të patur një klientelë sa më besnike, të cilat më shërbejnë për të gjeneruar klientë të rinj potencialë për bankën”.

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Na kontakto

Gjej Degën