Credins Bank – Hakathona "Mobile UX" Credins Bank – Hakathona “Mobile UX” – Credins Bank

Një event fantastik me të rinj të talentuar, të cilët bëhen së bashku në hakathonën “Mobile UX”. Ide inovative, sfida, performancë, kompeticion, do bëjnë bashkë shumë studentë për të zbuluar dhe ofruar eksperiencën më të mirë digjitale për përdoruesit e aplikacionit tonë Credins Online.

Credins Bank – Përherë inovative

Një event fantastik me të rinj të talentuar, të cilët bëhen së bashku në hakathonën “Mobile UX”.

Ide inovative, sfida, performancë, kompeticion, do bëjnë bashkë shumë studentë për të zbuluar dhe ofruar eksperiencën më të mirë digjitale për përdoruesit e aplikacionit tonë Credins Online.

Një mundësi e shkëlqyer për çdo pjesëmarrës për të qënë jo vetëm fitues i çmimeve, por edhe i një karriere në sistemin bankar.

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins