Banka Credins bank

Credins mbështet “Ide të Gjelbërta”

Banka Credins mbështeti me sukses dhe këtë vit konkursin Kombëtar “Ide të Gjelbërta”, në bashkëpunim me Partners Albania for Change and Development. Qëllimi i këtij konkursi është prezantimi i ideve novative e të gjelbërta për zhvillimin e një mjedisi të qëndrueshëm dhe konkurues në treg duke promovuar gjithashtu dhe punësimin në Shqipëri.

Credins në rrjetet Sociale

Na kontakto

Gjej Degën