Përfundoi mes shumë duartrokitjeve mbrëmjen e djeshme “Twinkle – Twinkle Festival”, në Teatrin Kombëtar Eksperimental, ArTurbina, një traditë tashmë që do të vazhdojë në vite.

Një festival i mrekullueshëm i fëmijëve të talentuar të cilët mahnitën me zërin e tyre të ëmbël dhe melodioz. Autorët më të njohur të muzikës shqiptare erdhën përmes teksteve dhe muzikës të këngëve duke na ri sjellë një atmosferë të dashur që kaq shumë na kishte munguar.

Një juri me profesionistët më të mirë vlerësuan këngët fituese duke dhuruar çmimet për më të mirët.

Credins bank është gjithmonë në mbështetje të artit dhe kulturës duke mbështetur talentet e reja!

Banka Credins