Credins Bank pranë Operatorit të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor për Rajonin e Jugut

Vazhdon kontributi i Bankës Credins për Institucionet Shëndetësore për t’ju gjendur pranë mjekëve dhe infermierëve të palodhur. Stafi i Degës Vlorë, ishte pranë Operatorit të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor për Rajonin e Jugut, duke dhuruar maska, doreza, alkool dhe mjete të tjera të nevojshme për punën e tyre të përditshme. Faleminderit për përkushtimin maksimal të dashur mjekë e infermierë.

Credins në rrjetet Sociale

Na kontakto

Gjej Degën

Banka Credins