Me rastin e 100 vjetorit të vendosjes së marrëdhënieve diplomatike të Shqipërisë me SHBA, Credins bank mbështeti përkthimin e librit të ambasadorit të SHBA në Tiranë të vitit 1939 Hugh Gladney Grant.

Krenarë që kontribuuam në këtë projekt interesant me temë edukuese. 

Credins bank do të mbështesë gjithmonë letërsinë si dhe edukimin e komunitetit nëpërmjet librit dhe leximit. 

Banka Credins