Credins Bank mbështet STANDUP ALBANIA 2020

STAND UP ALBANIA 2020, një talent show për moshat 7-22 vjeç, një format i suksesshëm televiziv, mblodhi qindra të rinj të talentuar që konkuruan në 3 kategori: -Public Speech -Stand-up comedy -Performance Një rrugëtim i mrekullueshëm i fëmijëve dhe të rinjve shqiptar përgjatë disa muajve, u finalizua në një mbrëmje maratonë mjaft të këndshme tek Amfiteatri i Tiranës. Një juri prefesionistësh zgjodhi dhe fituesit. Super momente nga finalja e madhe, spektakël, çaste prekëse dhe emocione pa fund dhuruan finalistët. Credins Bank është gjithmonë në mbështetje të talenteve të reja dhe artit shqiptar.

Credins në rrjetet Sociale

Na kontakto

Gjej Degën

Banka Credins