Credins dhuron gjak | CSR | Credins Bank Credins dhuron gjak – Credins Bank

Dhurimi i gjakut është një akt human, i cili shpëton jetë njerëzish. Ndaj sot, stafi i Credins Bank ju përgjigj menjëherë thirrjes së Kryqit të Kuq për të dhuruar gjak. Kjo iniciative u perkrah nga shumë punonjës të bankës, të cilet ndjehen të lumtur që kontribojnë për të përmirësuar jetën e qindra fëmijëve që vuajnë nga Talasemia ose dhe persona të tjerë që kanë nevoja urgjente për trasfuzion gjaku. Vetëm 10 minuta mjaftojnë për të shpëtuar 3 jetë! Gjaku është jetik, dhe nukmjafton. Një dhuratë që lumturon më shumë se çdo gjë se jep jetë! Faleminderit Stafit që kontriboi për këtë iniciativë.

Dhurimi i gjakut është një akt human, i cili shpëton jetë njerëzish.

 Ndaj sot, stafi i Credins Bank ju përgjigj menjëherë thirrjes së Kryqit të Kuq për të dhuruar gjak. Kjo iniciative u perkrah nga shumë punonjës të bankës, të cilet ndjehen të lumtur që kontribojnë për të përmirësuar jetën e qindra fëmijëve që vuajnë nga Talasemia ose dhe persona të tjerë që kanë nevoja urgjente për trasfuzion gjaku.

Vetëm 10 minuta mjaftojnë për të shpëtuar 3 jetë! Gjaku është jetik, dhe nukmjafton. Një dhuratë që lumturon më shumë se çdo gjë se jep jetë!

Faleminderit Stafit që kontriboi për këtë iniciativë.

Credins dhuron gjak
Credins dhuron gjak

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins