Credins Bank në mbështetje të aktiviteve sportive

Credins Bank në mbështetje të aktiviteve sportive dhe kulturore në të gjithë territorin e Shqipërisë, këtë javë bëhet pjesë e eventit më të madh në vend të paragliding.

“Albanian Open” event i cili këtë vit përkon dhe me 20-vjetorin e krijimit të Aeronautikës Shqiptare do të organizohet nga data 08 Maj deri në 11 Maj në qytetin e Vlorës, me pjesmarrjen e më shumë se 70 pilotëve nga e gjithë bota. Një event plot emocione, fluturime, festa, çmime, falenderime dhe një ekspozitë fotografike me pamjet me te bukura te detit dhe te malit nga eventet e krijuara gjatë gjithë këtyre viteve.

Bashkohuni me Credins Bank në datat 08 - 11 Maj 2019 në Vlorë dhe përjeto adrenalinën e Albanian Open Paragliding Festival.

Në flasim gjuhën tuaj!

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

Shyqyri Dura, Analist Kredie Agro në Credins Bank, i shpallur Credins Super Star për performancë të shkëlqyer gjatë muajit Qershor, ndan me ne çelësin e suksesit në punën e tij të përditshme. – “Celësi i suksesit në punën time qëndron tek organizimi mjaft i mirë. I qartë për objektivat e vendosura, e filloj diten me një axhendë të caktuar takimesh. Përpiqem të ndërtoj marrëdhenie të besueshme me cdo klient ekzistues ose të ri të bankës që në momentin që e pershendes. Përpiqem të komunikoj thjesht duke identifikuar nevojat që mund të ketë dhe duke e informuar për përfitimet që ka një produkt i bankës për të. Mbi të gjitha, ndërtoj marrdhënie afatgjatë dhe të personalizuar për të patur një klientelë sa më besnike, të cilat më shërbejnë për të gjeneruar klientë të rinj potencialë për bankën”.

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Na kontakto

Gjej Degën