Credins Bank bashkohet në nismen për rritjen e ndërgjegjësimit për fëmijët dhe individët me sindromën Down Credins Bank bashkohet në nismen për rritjen e ndërgjegjësimit për fëmijët dhe individët me sindromën Down – Credins Bank