Banka Credins mbështet ditën ndërkombëtare të shefave të kuzhinës Banka Credins mbështet ditën ndërkombëtare të shefave të kuzhinës – Credins Bank

Fëmijët e stafit të Bankës Credins ju bashkuan këtij aktiviteti dhe me shumë dashuri e përkushtim gatuan së bashku duke u shndërruar në shefa të vërtetë kuzhine.

Banka Credins mbështet ditën ndërkombëtare të shefave të kuzhinës.

Fëmijët e stafit të Bankës Credins ju bashkuan këtij aktiviteti dhe me shumë dashuri e përkushtim gatuan së bashku duke u shndërruar në shefa të vërtetë kuzhine.

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins