Credins bank jep mbështetjen e saj në Qëndrën Publike për të Moshuarit në Tiranë

Më datë 28 dhjetor, Credins bank ishte e pranishme me mbështetjen e saj në Qëndrën Publike për të Moshuarit në Tiranë, një nga shumë institucione shtetërore që ofrojnë përkujdesje për grupe në nevojë si: fëmijët pa kujdes prindëror, të moshuarit, personat me aftësi të kufizuar dhe viktimat e dhunës dhe të trafikimit. Ne kete qender ka rreth 60 te moshuar.

Credins në rrjetet Sociale

Na kontakto

Gjej Degën

Banka Credins