Credins Bank mbështet Kujtim Prodanin

Credins Bank mbetet e përkushtuar ndaj Përgjegjësisë Sociale të Korporatës dhe synon të kontribuojë në qëndrueshmërinë e fushës së artit dhe kulturës, Në këtë kuadër Credins Bank mbështet “I'm from Tirana”, një show nga artisti Kujtim Prodani i cili u mbajt pranë “Teatrit Eksperimental ArTurbina”.

Credins në rrjetet Sociale

Na kontakto

Gjej Degën

Banka Credins