Credins Bank mbështet ekspozitën e profesor Ermir Grezda.

Skulptori i njohur shqiptar profesor Ermir Grezda u mbështet nga Credins Bank për hapjen ekspozitës me punime speciale të realizuar falë mjeshtërisë dhe profesionalizmit. Credins Bank është vazhdimisht aktive në mbështetje të përgjegjësisë sociale në kuadër të fushës së Artit dhe Kulturës duke ofruar shembullin e ndërgjegjësimit në shërbim të komunitetit.

Credins në rrjetet Sociale

Na kontakto

Gjej Degën

Banka Credins