Credins bank mbështet princeshën e muzikës Pop Arilena Ara, live për të promovuar albumin e saj muzikor në një super event në “Sheshin Skënderbej” në datën 19 Nëntor në orën 19:00.

Një natë e paharrueshme! Le ta shijojmë të gjithë së bashku!

Credins Bank – Gjithmonë në mbështetje të artit dhe artistëve shqiptarë.

Banka Credins