Një aktivitet tepër interesant si Pogon Race do të mbledhë bashkë të apasionuarit e sportit të çiklizimit, në një garë shumë të bukur në Pogon.

Pjesëmarrësit do të konkurrojnë duke pedaluar përgjatë fshatit dhe teatrit Adrianoupolis, në një aventurë disa orëshe.

Credins Bank do të mbështesë këtë garë, duke promovuar sportin e çiklizmit dhe turizmin e zonës së jugut të Shqipërisë

Banka Credins