Aktiviteti rinor sportiv “Taekwondo” angazhoi grupmosha të ndryshme rinore, duke dhuruar emocione të bukura mbi artet marciale.

Përgjatë viteve të fundit ky sport që dhuron adrenalinë, po kthehet në një traditë tashmë edhe për Shqipërinë.

Credins bank, do të jetë gjithmonë promovuese për jetën aktive dhe atë sportive, si çelësi i një jete të shëndetshme!

Banka Credins