Sot Credins Bank, përgjatë Panairit të Punës në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës duke mirëpritur ata të cilët e kanë bërë zgjedhjen e tyre.

Ne jemi aty për t’i mbështetur dhe orientuar mbi politikat tona të punësimit. Shumë të rinj të talentuar e shohin Credins vendin e duhur për të nisur një karrierë të suksesshme.

Krenarë që të jemi pasaporta e së ardhmes!

Banka Credins